Logo Free Spirits Film

Actueel / Open Atelier met twee korte documentaires in Inspiratiehuis

    

* Voormalig weeshuis, Gouda.

                                                                       

                                                                          * Tekening van Paul Daelmans

                                                                           

 Tijdens de Open Atelier dagen, zaterdag 8 en zondag  9 oktober, draaien er twee korte documentaires van mij. ‘Een ontdekkingsreis door het oude weeshuis: Art Gouda 2016’ en een nieuwe film over beeldend kunstenaar ‘Paul Daelmans: Eigenheid en Fijnzinnigheid’.

‘Een ontdekkingsreis door het oude weeshuis’: Art Gouda. Een maand lang werken 45 beeldend kunstenaars uit het hele land in het monumentale oude weeshuis in Gouda. Resulterend in een expositie van vier dagen. De thema’s zijn voorbereidingen, werkwijze en hoofdthema is Verweesd. Actueel met de  exodus van miljoenen vluchtelingen op zoek naar een menswaardig bestaan.

19 minuten HD video. ( zie trailer en artikel op deze site)

 

‘Paul Daelmans: eigenheid en verfijning’. Beeldend kunstenaar Paul houdt een rondleiding door zijn recente expositie in Museum Gouda. Andere kunstenaars spreken over zijn werk en we zien hem bezig in zijn atelier in de Jeruzalemkapel. Zie mijn interview met Paul op deze site.

  • Open Atelier, van 11-17.00u, in het Kantoor van Nu, Peperstraat 20 in Gouda. Samen met beeldende kunstenaars Carine Holties en Chantal Maschke.  Zie www.openateliergouda.nl en

 

                                                  

* Paul Daelmans